Algemene voorwaarden

ALGEMEEN

Veliott is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel (KvK: 77437284, BTW-nummer NL003195104B78). Als klant kun je producten bestellen via de website www.veliott.nl. Deze Algemene Voorwaarden worden door jou aanvaard op het ogenblik dat je jouw bestelling plaatst. Zodra de order is bevestigd en betaald, zal je een orderbevestiging ontvangen via email op het door jou opgegeven mailadres.

AANBOD

Via de website www.veliott.nl kun je gepersonaliseerde producten bestellen. Het aanbod is vrijblijvend. Veliott is gerechtigd het aanbod te wijzigen en aan te passen. Hoewel Veliott altijd probeert te leveren wat er aangeboden wordt op de website, kan het voorkomen dat een bepaald product (tijdelijk) niet beschikbaar is. Als een besteld product niet meer leverbaar is krijg je je geld terug.

Hoewel de website met zorg is samengesteld, kan er niet worden gegarandeerd dat de weergegeven kleuren exact overeenkomen met de echte kleuren van de producten.

Voor alle producten die via de website worden aangeboden geldt de prijs inclusief belastingen en exclusief verzendkosten. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van druk – en zetfouten.

BETALING

Nederlandse klanten betalen via iDeal. Klanten uit België kunnen betalen met Bancontact.

LEVERING EN LEVERINGSTIJD

Zodra een bestelling voltooid is wordt er z.s.m. een begin gemaakt aan jouw bestelling. Echter zijn alle items gepersonaliseerd, dit vraagt de nodige aandacht. Een bestelling wordt binnen 14 werkdagen verzonden. Veliott is niet verantwoordelijk voor eventuele (spel)fouten in de opgegeven informatie (zoals de naam of het afleveradres). .

KLACHTEN

Alle producten worden met zorg samengesteld. Mocht er iets zijn dat niet voldoet aan je verwachtingen, dan kun je dit ons laten weten via info@veliott.nl. Klachten moeten binnen 7 dagen na ontvangst volledig en duidelijk omschreven worden ingediend via bovenstaand mailadres. Er wordt gestreefd om de klacht binnen 5 werkdagen te behandelen.

HERROEPING

Producten die je bij Veliott koopt worden gepersonaliseerd volgens de door jouw ingevoerde specificaties. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

AANPASSING

Deze algemene voorwaarden kunnen van tijd tot tijd worden aangepast. Je kunt altijd de laatste versie van de algemene voorwaarden vinden op de website.

TOEPASSELIJK RECHT

Op deze algemene voorwaarden is Nederlands recht van toepassing.